Gespreksavonden ‘Onze Vader’

onzevader

Een drietal gespreksavonden over een van de bekendste gebeden uit het christendom. Het Onze Vader is een van de bekendste kerkelijke gebeden en wordt door velen bij verschillende gelegenheden uitgesproken. Vragen als - tegen wie hebben we het eigenlijk als we gebeden uitspreken?; Krijgen we antwoorden?; Wat betekenen de woorden van het Onze Vader; Wat zeggen de woorden van het ‘Onze Vader’ ons, of is het een formaliteit geworden? – komen aan de orde. Samen gaan we zoeken naar de zin van onze gebeden in welke vorm dan ook, ondersteund door (zoals al een aantal seizoenen gebruikelijk) prachtige beelden, muziek en teksten.

Dinsdagavond 30 januari, 6 en 13 februari – 19.30 uur in De Brink – door Heino Brink en ds. Agnès Gilles

Kerkbalans 2018

logo kerkbalans

In 2018 loopt de Actie Kerkbalans van 20 januari tot en met 3 februari. We hebben uw bijdrage nodig ! In de envelop van de actie Kerkbalans of de e-mail treft u een beknopte begroting van de kerk aan. Het college van kerkrentmeesters hopen én vertrouwen op een toereikende opbrengst. Meer info vindt u hier in de folder ! Voor vragen of als u geen envelop of e-mail hebt ontvangen graag contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maand van de spiritualiteit

MvdS18 logo2018

De maand van de spiritualiteit – tussen medio januari en medio februari 2018 - laat Bennekom dit jaar niet ongemoeid. In deze maand staan zin zoeken en zin geven centraal.

Vanuit onderlinge samenwerking organiseren de Protestantse Gemeente en Vrijzinnigen Bennekom meerdere activiteiten. U bent van harte welkom!

Welkom

Welkom op de nieuwe website van de Brinkstraatkerk ! We hebben de inhoud in een nieuw jasje gegoten en alle activiteiten voor jong en oud zijn via de site te bereiken. De commissies kunnen via het contactformulier worden bereikt. Ook willen we jullie wijzen op de nieuwsbrief (inschrijving onderzijde hoofdpagina). Alle mededelingen voor publicatie kunnen worden gemaild naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

email adres