Aanmelden voor de kerkdienst in de Brinkstraatkerk

Vanaf maandag 29 juni 19:00 u. kunt u zich gaan aanmelden voor de kerkdienst van 5 juli. Gedurende de zomermaanden gaat dit door. Iedere week wordt de aanmelding, voor de daarop volgende zondag, opnieuw gestart. Mochten er tussentijds veranderingen in komen dan krijgt u dat via de nieuwsbrief te lezen.
Hoe gaat het aanmeldsysteem. U krijgt drie mogelijkheden: afhalen, via de scipio-app of via de website.

1. U kunt kaarten ophalen in de Brink(40 kaarten)

Iedere donderdagmiddag van 14:00 – 16:00 u. en iedere donderdagavond van 19:00 – 20:30 u.
Deze kaarten worden verdeeld over de middag (20) en de avond (20) Ze geven voor een deel (20) toegang tot het orgel vak*. Toegang: deur bij het orgel.

2. Via de scipio app (20 kaarten)

Deze app moet u downloaden op uw mobiel, dat kunt u als u de app via uw persoonlijke mail hebt ontvangen. Heeft u zich hierbij aangemeld voor de kerkdienst dan wordt u verwacht bij de hoofdingang van de kerk aan de Brinkstraat.

3. Via de site www.brinkstraatkerk.nl kunt zich ook aanmelden. (40 kaarten)
Komt u met kinderen voor de kindernevendienst* dan is dit, naast het afhalen, de juiste plek om zich op te geven. Dit geldt ook voor ouders met oppaskinderen.**

Het aantal beschikbare plaatsen voor de eerste dienst op 5 juli zullen zeer beperkt zijn. Dit is een themadienst voor de kinderen, ouders en grootouders van groep 8, die naar de middelbare school gaan en afscheid nemen van de kindernevendienst. De genoemde groep gemeenteleden komen dan als eerste in aanmerking.

Vanaf de week erop zijn de 100 kaarten voor een ieder beschikbaar.
Let op
* Ouders met kinderen voor de nevendienst dienen de toegang van de Brink aan de Krulweg te gebruiken.
** Ouders met kinderen voor de oppas dienen de toegang van de Brink aan de Brinkstraat te gebruiken.