Gespreksavonden ‘Onze Vader’

onzevader

Een drietal gespreksavonden over een van de bekendste gebeden uit het christendom. Het Onze Vader is een van de bekendste kerkelijke gebeden en wordt door velen bij verschillende gelegenheden uitgesproken. Vragen als - tegen wie hebben we het eigenlijk als we gebeden uitspreken?; Krijgen we antwoorden?; Wat betekenen de woorden van het Onze Vader; Wat zeggen de woorden van het ‘Onze Vader’ ons, of is het een formaliteit geworden? – komen aan de orde. Samen gaan we zoeken naar de zin van onze gebeden in welke vorm dan ook, ondersteund door (zoals al een aantal seizoenen gebruikelijk) prachtige beelden, muziek en teksten.

Dinsdagavond 30 januari, 6 en 13 februari – 19.30 uur in De Brink – door Heino Brink en ds. Agnès Gilles

email adres