Maand van de spiritualiteit

MvdS18 logo2018

De maand van de spiritualiteit – tussen medio januari en medio februari 2018 - laat Bennekom dit jaar niet ongemoeid. In deze maand staan zin zoeken en zin geven centraal.

Vanuit onderlinge samenwerking organiseren de Protestantse Gemeente en Vrijzinnigen Bennekom meerdere activiteiten. U bent van harte welkom!

Samen een ‘Film van vreugde’ kijken kan op 29 januari om 20.00 uur in de Brinkstraatkerk olv ds. Agnès Gilles: ‘Lion’, die de lange weg terug naar huis laat zien van Saroo, die jarenlang onderweg is geweest totdat hij uiteindelijk zijn moeder weer terug vindt, die altijd op hem heeft gewacht… Als dat geen vreugde is?

Een maaltijd van Vreugde maken en/of genieten kan op 9 februari in Collage ‘Het Laag’. Onder leiding van kookdominee Han Wilmink wordt er bijbels culinair gekookt vanaf 16.00 uur en gegeten wordt er om 18.15 uur gedineerd (vijf gangen). Liefhebbers kunnen zich opgeven om mee te koken en/of (alleen te eten). Vol=Vol, dus……. aanmelden bij ds. Anne Verbaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor 4 februari). Kosten: 20 euro voor de kokers en 25 euro voor alleen eters.

Muziek van vreugde kunt u horen op zaterdagmiddag 17 februari. Dan brengt Klezmerband Zembler, Jiddische ‘Muziek van vreugde’ ten gehore.  van 14.30 tot 15.30 in de Alexanderkerk aan de Dorpsstraat, middenin Bennekom.

email adres