NextGen gaat online!

NextgenNa de kerkdienst van 17 mei, waarin NextGen met de band en met voorbereidingen heeft meegewerkt, is de band en de crew enthousiast geraakt om zelf ook weer aan de slag te gaan. Het voornemen is om zondag 21 juni in de avond een NextGen-viering in de kerkzaal van de Brinkstraatkerk te houden! Gezien het beperkt aantal bezoekers kunnen we alleen de jongeren uitnodigen om naar de kerk te komen omdat we daarmee onder het maximaal aantal bezoekers blijven. Maar niet getreurd! De viering wordt ook uitgezonden. Ouders, broertjes en zusjes, vrienden, opa’s en oma’s en andere gemeenteleden worden van harte uitgenodigd om mee te kijken via de web-stream van de kerk.

En wat gaan we doen? Het thema is ‘Niet alles gaat vanzelf’. Een thema dat we hadden bedacht voor de viering van maart, die wegens corona niet door ging. Marin Nauta, voormalig crew-lid van NextGen, staat met ons hierbij stil. Daarnaast zijn de vaste onderdelen van de partij: de NextGen Soap, de prijsvraag en we zijn nog aan het nadenken hoe we de collecte kunnen organiseren.
Kortom, er is genoeg te doen, te zien en te horen! Zingen mogen we (nog) niet, maar we hebben een band die voor ons gaat zingen, dus dat zit wel goed.
Houd de komende tijd de social media (facebook, instagram en de nieuwsbrieven van de kerken) in de gaten voor verdere informatie.

Namens de NextGen,
René van Leeuwen